Goedkoop scheiden met mediation scheidingen

Goedkoop scheiden: wat zijn de mogelijkheden?

 • Geplaatst op:
 • in categorie: Advies

U wilt goedkoop scheiden, maar wat is nu de goedkoopste manier van scheiden voor u? Een scheiding kost geld en wanneer er zich problemen voordoen bij uw scheiding, kan dit helaas zeer veel geld zijn. Wij zijn gespecialiseerd in zo goedkoop mogelijk scheiden en delen graag de goedkoopste manier van scheiden met u. Wij laten u in dit artikel zien waarom sommige populaire varianten niet altijd goedkoop zijn en waarom de flitsscheiding in 2019 niet meer mogelijk is.

Wilt u snel weten waar u aan toe bent? U kunt bij ons gratis een offerte aanvragen voor uw scheiding. 

  Ontvang gratis offerte

 • Goedkoop scheiden is Zelf Scheiden

 • Zelf Scheiden is de beste manier om goedkoop te scheiden. Wij hebben deze manier van goedkoop en snel scheiden ontwikkeld en geperfectioneerd om uw scheiding zo snel en efficiĆ«nt mogelijk te laten verlopen. Bij Zelf Scheiden wordt uw scheiding verzorgd door ervaren echtscheidingsspecialisten. Er is slechts minimale tussenkomst van onze eigen scheidingsadvocaat nodig, waardoor u kosten bespaart. Zelf hoeft u geen contact met de advocaat te hebben. Een belangrijke voorwaarde bij Zelf Scheiden is dat u uw scheiding zo goed mogelijk voorbereidt door zo veel mogelijk met uw (ex)partner te bespreken en door vooraf afspraken te maken over bijvoorbeeld de inboedelverdeling en alimentatie.

  Meer informatie over Zelf Scheiden, de goedkoopste scheidingsoptie.

 • Flitsscheiding in 2019 niet mogelijk

  Een flitsscheiding is een zeer goedkope scheiding, maar helaas sinds 2009 niet meer mogelijk. Bij een flitsscheiding regelt u zelf uw scheiding. U verandert uw huwelijk in een geregistreerd partnerschap. Dat doet u bij de gemeente of burgerlijke stand. Daarna laat u het geregistreerd partnerschap ontbinden door een advocaat of notaris. Sinds 2009 is een flitsscheiding niet meer mogelijk, door een wijziging van de wet. Er waren plannen voor een nieuw wetsvoorstel om de flitsscheiding weer in het leven te roepen, maar in 2017 werd dit voorstel ingetrokken door het kabinet.

 • Internetscheiding, kosten kunnen oplopen

  Een internetscheiding wordt aangeboden als een goedkope manier van scheiden. U vult online een formulier in en de echtscheidingsadvocaat stelt op basis daarvan een echtscheidingsconvenant op en regelt de echtscheiding voor u. 

  Een internetscheiding betekent inderdaad in veel gevallen een goedkope scheiding. Er kan echter veel fout gaan. Het komt vaak voor dat er gegevens ontbreken of onvolledig zijn. Als er zich zulke problemen voordoen bij een online scheiding, zult u gebruik moeten maken van de diensten van het advocatenkantoor dat de internetscheiding aanbiedt. De kosten van uw internetscheiding zullen daardoor oplopen.

Goedkoop en snel scheiden bij Mediation-Scheidingen

Wij hebben ons bij mediation-scheidingen gespecialiseerd in goedkoop scheiden en bieden de optie Zelf Scheiden aan in de vorm van een eenvoudige en soepele procedure. Onze specialisten, die goedkoper zijn dan advocaten, zorgen voor het opstellen van het echtscheidingsconvenant en het eventuele ouderschapsplan. De documenten worden door hen voorgelegd aan ons eigen advocatenkantoor, waar deze goedgekeurd zullen worden. Wij hebben veel ervaring met de procedure en zorgen ervoor dat eventuele twistpunten en problemen in de kiem gesmoord worden.

Zelf Scheiden is snel, soepel en kan tegen zo laag mogelijke kosten plaatsvinden, door de minimale inbreng van een advocaat. Mochten er problemen ontstaan, dan zullen deze spoedig en efficiƫnt verholpen worden door onze experts. Tussenkomst van een advocaat is daardoor niet nodig. Zelf Scheiden is snel en goedkoop scheiden.

Wilt u meer informatie over zelf goedkoop en snel scheiden? Of zoekt u een goedkope mediator met veel ervaring voor uw scheiding? Vul dan direct het formulier in voor een vrijblijvende kostenindicatie op maat.