Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!

Zelf scheiden is goedkoop scheiden

Goedkoop en snel scheiden is mogelijk als u samen alle afspraken al heeft gemaakt. 

Zelf scheiden is goedkoopen snel scheidenZelf scheiden is snel en goedkoop scheiden. Voorwaarde voor zelf scheiden is dat u alle afspraken zelf al heeft gemaakt over bijvoorbeeld alimentatie, omgangsregeling en de inboedel.

Onze specialisten helpen u bij het opstellen van de benodigde documenten en zorgen dat deze goedgekeurd worden. Zo zorgen wij ervoor dat snel scheiden mogelijk is en hierdoor blijft voor u scheiden goedkoop.

Aangezien een flitsscheiding op dit moment niet mogelijk is, is zelf scheiden de snelste en goedkoopste manier om te scheiden.

Wanneer goedkoop scheiden?

  • U wilt snel en goedkoop scheiden
  • U heeft samen al overeenstemming bereikt over:
    - Verdeling van de boedel en de woning
    - Alimentatie
    - Omgangsregeling met de kinderen

Wat kunnen wij u bieden?

Goedkope mediation is goedkoop scheiden

Onze optie voor zelf scheiden, is de goedkoopste en snelste manier om te scheiden. Een snelle scheiding is alleen mogelijk als u samen alle afspraken al heeft gemaakt. Wij zullen in korte tijd de juiste papieren voor u opstellen en deze goed laten keuren door een echtscheidingsadvocaat. Omdat u alle afspraken al klaar heeft, blijft het aantal contactmomenten beperkt en is goedkope mediation mogelijk. Door de minimale inbreng van een advocaat kan de scheiding snel en tegen lage kosten verlopen.

Hoe lang uw scheiding duurt en hoe hoog de kosten zijn, blijft zelfs met zelf scheiden, afhankelijk van uw situatie. Elke scheiding is anders en zullen wij op maat behandelen.

Gratis scheiden mogelijk

Heeft u recht op subsidie bij uw echtscheiding, dan zijn wij u verplicht dit te melden. De kosten voor uw echtscheiding worden zo nog lager, tot zelfs nihil.

Waarom toch een mediator?

Wij raden u aan om eerst contact op te nemen met een van onze specialisten, voordat u een scheiding aanvraagt. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en hebben ervaring met het opstellen van de juiste documenten. Zo voorkomt u fouten met als gevolg een langer en duurder proces. Bovendien komt u niet in aanraking met een advocaat, wat zorgt voor een goedkope scheiding. Wij stellen alle documenten voor u op en zullen de scheiding aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor zelf scheiden hebben wij een aparte kostenregeling. Vul vrijblijvend het contactformulier op de website in voor een kostenindicatie op maat, of bel ons in een van onze kantoren door heel Nederland.

afbeeldingen door David Castillo Dominici op www.freedigitalphotos.net

M. uit Breda

"Remi stelde mij meteen op mijn gemak. Hij stelde voor elkaar bij de voornaam te noemen, vond ik erg prettig, gaf het gevoel van geen afstand. Het gesprek verliep goed en hij toonde alle begrip voor mijn voorstellen."

A. uit Molenaarsgraaf

"Wij zijn zeer te spreken over de de begeleiding, betrokkenheid, advisering, en afhandeling, van onze scheiding."

S. uit Zaandam

"Meedenken en super!
En hoe goed ik jullie ook vind, hoop toch nooit meer met jullie in contact te komen."

J. uit Amsterdam

"We zijn snel terzake gekomen in een situatie die heel gecompliceerd had kunnen worden. Martijn heeft de zakelijke lijn goed vastgehouden en de emotie ontweken."