• Soepel en snel scheiden
  • Geen advocaat, dus goedkoper
  • Meer dan 12 jaar ervaring

Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees de privacyvoorwaarden.

Snel en goedkoop scheiden: Zelf Scheiden

U wilt vlot scheiden zonder gedoe en met minimale kosten? Dat kan met onze optie Zelf Scheiden. Zelf Scheiden is de meest goedkope en snelle manier om te scheiden. Deze manier van scheiden is de beste optie wanneer u het met elkaar eens bent over belangrijke zaken als de alimentatie, omgangsregeling en inboedel. Wij helpen u met de documenten en zorgen ervoor dat deze snel worden goedgekeurd.

Vraag meteen - gratis en vrijblijvend- een offerte aan.

Goedkope mediation betekent goedkoop scheiden en snel scheiden. Onze specialisten hebben veel ervaring en kennen de regels. Zij helpen u bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan en zorgen ervoor dat deze goedgekeurd worden door onze vaste echtscheidingsadvocaat. Door deze slimme procedure kunt u zeer snel scheiden. Hierdoor blijft uw scheiding goedkoop.

Omdat een flitsscheiding op dit moment niet mogelijk is, is Zelf Scheiden de snelste en goedkoopste manier om te scheiden.

Mediator helpt bij goedkoop scheiden


Voorwaarden Zelf Scheiden?

  • U wilt beiden snel en goedkoop scheiden
  • U bent het met elkaar eens over: 
    • Verdeling van de boedel en de woning 
    • Alimentatie 
    • Omgangsregeling met de kinderen

Wat bieden wij?

De optie Zelf Scheiden, is de goedkoopste en snelste manier om te scheiden. Doordat u alle afspraken al klaar heeft, blijft het aantal contactmomenten beperkt. Door de minimale inbreng van een advocaat verloopt de scheiding zeer snel en tegen lage kosten.

Vraag gratis een offerte aan.

Zelfs Gratis Scheiden is mogelijk

Mogelijk heeft u recht op subsidie bij uw echtscheiding. Dat is afhankelijk van u financiële situatie. Als u inderdaad in aanmerking komt voor subsidie, dan zijn wij verplicht dit aan u te melden. Dat is een eis van de Raad voor Rechtsbijstand met wie wij op basis van High Trust samenwerken. Wij vragen de subsidie voor u aan. De kosten van uw scheiding worden met subsidie lager, tot soms zelfs nihil.

Waarom een mediator?

Wij raden u aan om contact op te nemen met één van onze specialisten, voordat u uw scheiding aanvraagt. U hoeft dan geen dure advocaat in te schakelen en voorkomt fouten bij uw aanvraag. Door fouten in de aanvraag lopen de kosten van een scheiding vaak op en neemt het proces veel tijd in beslag. Onze specialisten kennen alle wet- en regelgeving en hebben veel ervaring met het opstellen van de juiste documenten. Zij stellen de benodigde documenten met u op en zullen vervolgens de scheiding aanvragen en afronden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat Zelf Scheiden kost? Neem dan contact met ons op, voor een kostenindicatie op maat. Wij hebben kantoren door heel Nederland.

Vraag gratis een offerte aan.

Goedkoop scheiden

De goedkoopste manier om te scheiden is Zelf Scheiden. Hierin heeft u zelf alle afspraken al gemaakt.


Info Goedkoop Scheiden

Mediation Scheiden

Mediation Scheiden betekent dat u samen wilt scheiden. Beiden heeft u de intentie om er samen uit te komen.


Info Mediation Scheiden

Alleen Scheiden

Als u er samen niet uit komt, is er de mogelijkheid tot Alleen Scheiden. U krijgt beiden een persoonlijk adviseur.


Info Alleen Scheiden