Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!

Echtscheiding aanvragen

Echtscheiding aanvragen

U wilt uw echtscheiding aanvragen. Wij willen u hier graag bij helpen. Het aanvragen van de echtscheiding dient de laatste stap in het scheidingsproces te zijn. Voordat u de scheiding aanvraagt dienen alle afspraken volledig en juridisch correct op papier te staan in een echtscheidingsconvenant.

 

Vul het bovenstaand webformulier in, zodat wij u hierbij kunnen helpen en u kunt scheiden zonder advocaat. Dit houdt de kosten laag en zorgt voor een snelle en soepele echtscheiding. Kies uit een van de volgende scheidingsmethoden bij het invullen van het formulier voor een gratis offerte op maat.

Onze scheidingsmethoden

Alle afspraken zijn gemaakt, u wilt nu de echtscheiding aanvragen

U kiest voor onze optie Zelf Scheiden. Zorg dat alle afspraken over de alimentatie, inboedel, woning, pensioen en het ouderschapsplan op papier staan. Is dit u samen gelukt? Dan kunt u nu uw scheiding aanvragen. Neem direct contact op met een van onze mediators. U kunt zeer goedkoop en snel scheiden.

Vraag direct uw scheiding aan met snel scheiden

 

U heeft twistpunten of er zijn nog geen afspraken

U kiest voor de scheidingsmethode Samen Scheiden. Bij het maken van de afspraken kan het zijn dat er onenigheid ontstaat over een aantal zaken. Dit is geen probleem, onze specialisten helpen u verder door gebruik te maken van hun jarenlange ervaring. De emoties worden uit de gesprekken gehaald en met een zakelijke benadering zorgen zij voor een snelle en duidelijke oplossing. U kiest voor de optie om samen te scheiden.

Ook als u nog niet lang geleden besloten heeft te scheiden, en nog geen afspraken heeft gemaakt kunt u voor de optie samen scheiden kiezen. Uw echtscheidingsspecialist zorgt ervoor dat alle afspraken volledig en juridisch correct op papier komen te staan, zodat u met onze hulp de scheiding snel kunt aanvragen.

Vraag uw scheiding aan met samen scheiden

 

Eenzijdig uw echtscheiding aanvragen of vechtscheiding

U kiest voor de scheidingsmethode Alleen Scheiden. Bij een eenzijdige echtscheiding of bij een vechtscheiding zullen beide partijen apart door een advocaat worden vertegenwoordigd. Dit zorgt helaas voor hogere kosten. Neem daarom contact op met onze specialisten via 'alleen scheiden', want zij kunnen u al direct helpen bij het bepalen van uw rechtspositie en het bepalen van de beste strategie, zonder de kosten van een echtscheidingsadvocaat.

Vraag uw scheiding aan met alleen scheiden

 

Hoe wij u helpen bij het aanvragen van de echtscheiding

Ongeacht welke optie u kiest zorgen wij voor een volledige afhandeling van uw echtscheiding. Van het maken van de eerste afspraken, tot het indienen van het verzoek tot echtscheiding.

  1. Toewijzen van een specialist of mediator
  2. Maken van afspraken over alimentatie, boedelscheiding, ouderschapsplan, pensioen, huis
  3. Opstellen van echtscheidingsconvenant
  4. Indienen van het verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank via ons eigen advocatenkantoor

De echtscheiding aanvragen bij de rechtbank door het verzoek in te dienen, is het enige moment bij uw scheiding dat de advocaat noodzakelijk is. Het kabinet wil ook scheiden zonder advocaat mogelijk maken, maar op dit moment is dit nog niet het geval. Voor zo laag mogelijke kosten neemt u contact op met onze specialisten vóórdat u uw scheiding aanvraagt om ervoor te zorgen dat alle afspraken volledig en juridisch correct zijn vermeld.

Alleen scheiden

Ziet u geen mogelijkheid meer om er samen uit te komen? Kies dan voor alleen scheiden.

Lees meer

Samen scheiden

Als u goed door één deur kunt en u heeft de intentie om er samen uit te komen, dan kunt u samen scheiden.

Lees meer

Goedkoop scheiden

Zelf scheiden is goedkoop en snel scheiden voor als u alle afspraken zelf al heeft gemaakt.

Meer over goedkoop scheiden

F. uit Ettenleur

"Snelle afhandeling en een goede adviseur die heel betrokken en deskundig is."