Het risico van onjuiste ondersteuning bij uw scheiding

  • Geplaatst op:
  • in categorie: Advies

Internetscheidingen, online juridische dienstverlening en advies, als u op zoek bent naar hulp bij uw echtscheiding komt u online regelmatig personen en websites tegen die hun hulp aan u aan willen bieden. Pas ermee op dat u zich niet laat verleiden in zee te gaan met iemand die niet de volledige kennis en papieren heeft om u te kunnen of mogen helpen.

Mogelijk wilt u zo goedkoop mogelijk scheiden, echter door onjuist advies kunnen de kosten alsnog hoog oplopen. Zo ontdekte een vrouw die eenmalig via een online videoverbinding met een adviseur had gesproken om haar bij te staan bij haar echtscheiding. Achteraf bleek dat er onvolledige informatie was verstrokken waardoor de alimentatie onjuist was berekend. Nadat de vrouw hierachter kwam waren er extra advocaat- en proceskocsten nodig om de fout te herstellen.

De extra kosten hadden voorkomen kunnen worden door gebruik te maken van een MFN registermediator of vFAS familierecht advocaat. Deze specialisten hebben kennis van alle juridische zaken die betrekking hebben op scheidingen en hebben mede door hun strenge opleidingseisen alle benodigde informatie paraat.

Indien u zo goedkoop mogelijk wilt scheiden adviseren wij onze optie 'zelf scheiden'. Voorwaarde is dat u zelf alle afspraken al heeft gemaakt, onze specialist kan u dan helpen alle papieren juist op te stellen. Bekijk ook onze andere scheidingsopties.

Neem contact op met het kantoor het dichtst bij u in de buurt.