Na scheiding veel spijt over gemaakte geldafspraken

  • Geplaatst op:
  • in categorie: Algemeen

Recent heeft onderzoeksbureau Motivaction een onderzoek gedaan naar geldafspraken na een scheiding. Hieruit blijkt dat meer dan de helft van de mensen die de afgelopen 3 jaar zijn gescheiden, spijt heeft van de gemaakte financiële afspraken. Het onderzoek werd gedaan in opdracht verzekeraar Aegon en de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). 

In Nederland strandt ongeveer één op de drie huwelijken. Dat komt neer op ruim 35.000 echtscheidingen per jaar. Een scheiding heeft op beide ex-partners veel impact. Niet enkel emotioneel, maar ook financieel. Zowel mannen als vrouwen geven aan dat de angst voor financiële gevolgen hun grootste zorg is bij een leven na een scheiding. Om deze reden is het van groot belang om goede (financiële) afspraken te maken waar beide partijen tevreden over zijn. 

Hulp bij scheidingsafspraken

Een adviseur of mediator van Mediation Scheidingen helpt u graag bij het maken van afspraken. Wij zorgen voor een volledige en correcte afhandeling van uw echtscheiding. Ongeacht de manier van scheiden, samen met uw ex-partner of alleen.

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte voor uw scheiding bij ons aanvragen.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Bron: De Limburger