• Soepel en snel scheiden
  • Geen advocaat, dus goedkoper
  • Meer dan 12 jaar ervaring

Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees de privacyvoorwaarden.

Alleen scheiden / vechtscheiding

Als er bij u sprake is slechte communicatie waardoor een  vechtscheiding dreigt. Of er is onenigheid over de regelingen binnen de echtscheiding en het lukt u niet om er samen uit te komen. Wij kunnen u helpen middels onze optie voor 'alleen scheiden'.

Het grote voordeel bij deze vorm van scheiden is dat u uw eigen persoonlijke adviseur krijgt aangewezen en deze samen met de adviseur van de wederpartij ervoor zorgen dat de heftigste emoties uit het proces worden gehaald.

Dit doen zij door een zakelijke benadering op basis van hun ervaring en de bestaande jurisprudentie. Bij complexe echtscheidingen wordt er effectief, sneller en dus goedkoper resultaat bereikt.

Een vechtscheiding heeft effect op uw kinderen

Wat kunnen wij u bieden

  • Een persoonlijke adviseur en tevens aanspreekpunt
  • Analyse van uw rechtspositie
  • Het bepalen en doorvoeren van de voor u beste strategie
  • Uw adviseur onderhandelt voor u met de wederpartij
  • Processtukken worden voorbereid
  • De advocaat zorgt voor procesexpertise en vertegenwoordiging bij de rechtszitting

Kosten alleen scheiden

Kosten bij alleen scheiden of bij een vechtscheiding zijn in totaal meestal hoger dan bij andere vormen van scheiden, doordat beide partijen een adviseur en/of advocaat nodig hebben. Met het invullen van het contactformulier op de website, wordt u teruggebeld en krijgt u binnen 24 uur een kostenindicatie op maat. Ook kunt u bellen naar een van onze kantoren door heel Nederland tijdens kantooruren.

Door effectieve en langdurige samenwerking met een gerenommeerd advocatenkantoor kunnen wij de juridische kosten slim verdelen waardoor de kosten van de echtscheiding, ook bij vechtscheidingen, beheersbaar blijven. Wij stellen alle documenten juridisch correct voor u op en zullen de echtscheiding aanvragen.

Wij hanteren bij alleen scheiden een uurtarief. Hierbinnen bestaat het grootste gedeelte van de tijd van uw persoonlijke adviseur uit het adviseren, onderhandelen en opmaken van processtukken. Dit wordt gedaan tegen ons lage uurtarief in plaats van het uurtarief dat een advocaat zou hanteren. Als er een rechtszitting noodzakelijk is zal onze advocaat u in de rechtbank vertegenwoordigen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul het contactformulier op de website in voor een kostenindicatie, of bel ons in een van onze kantoren door heel Nederland.

Goedkoop scheiden

De goedkoopste manier om te scheiden is Zelf Scheiden. Hierin heeft u zelf alle afspraken al gemaakt.


Info Goedkoop Scheiden

Mediation Scheiden

Mediation Scheiden betekent dat u samen wilt scheiden. Beiden heeft u de intentie om er samen uit te komen.


Info Mediation Scheiden

Alleen Scheiden

Als u er samen niet uit komt, is er de mogelijkheid tot Alleen Scheiden. U krijgt beiden een persoonlijk adviseur.


Info Alleen Scheiden