Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!

Alleen scheiden / vechtscheiding

Bij slechte communicatie of een vechtscheiding, kiest u voor alleen scheiden.

Alleen scheiden, wanneer u niet goed meer communiceert of er is sprake van een vechtscheiding

Als er bij u sprake is van een vechtscheiding waarbij onenigheid bestaat over de regelingen binnen de echtscheiding en het lukt u niet om er samen uit te komen dan kunnen wij bemiddelen middels 'alleen scheiden'.

Het grote voordeel bij deze vorm van scheiden is dat u uw eigen persoonlijke adviseur krijgt aangewezen en deze samen met de adviseur van de wederpartij ervoor zorgen dat de heftigste emoties uit het proces worden gehaald.

Dit doen zij door een zakelijke benadering op basis van hun ervaring en de bestaande jurisprudentie. Bij complexe echtscheidingen wordt er effectief, sneller en dus goedkoper resultaat bereikt.

Wat kunnen wij u bieden

  • Een persoonlijke adviseur en tevens aanspreekpunt
  • Analyse van uw rechtspositie
  • Het bepalen en doorvoeren van de voor u beste strategie
  • Uw adviseur onderhandelt voor u met de wederpartij
  • Processtukken worden voorbereid
  • De advocaat zorgt voor procesexpertise en vertegenwoordiging bij de rechtszitting

Kosten alleen scheiden

Kosten bij alleen scheiden of bij een vechtscheiding zijn in totaal meestal hoger dan bij andere vormen van scheiden, doordat beide partijen een adviseur en/of advocaat nodig hebben. Met het invullen van het contactformulier op de website, wordt u teruggebeld en krijgt u binnen 24 uur een kostenindicatie op maat. Ook kunt u bellen naar een van onze kantoren door heel Nederland tijdens kantooruren.

Door effectieve en langdurige samenwerking met een gerenommeerd advocatenkantoor kunnen wij de juridische kosten slim verdelen waardoor de kosten van de echtscheiding, ook bij vechtscheidingen, beheersbaar blijven. Wij stellen alle documenten juridisch correct voor u op en zullen de echtscheiding aanvragen.

Wij hanteren bij alleen scheiden een uurtarief. Hierbinnen bestaat het grootste gedeelte van de tijd van uw persoonlijke adviseur uit het adviseren, onderhandelen en opmaken van processtukken. Dit wordt gedaan tegen ons lage uurtarief in plaats van het uurtarief dat een advocaat zou hanteren. Als er een rechtszitting noodzakelijk is zal onze advocaat u in de rechtbank vertegenwoordigen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul het contactformulier op de website in voor een kostenindicatie, of bel ons in een van onze 6 kantoren door heel Nederland.

afbeeldingen door David Castillo Dominici op www.freedigitalphotos.net

L. uit Hoorn

"Wanneer je in een scheiding zit komt er veel op je af. Het is dan superfijn als er iemand is die precies weet welke wegen je moet bewandelen, alle regelzaken voor je op de rit zet, met je mee denkt en zijn uiterste best doet het voor beide partijen zo goed mogelijk te regelen."

J. uit Amsterdam

"We zijn snel terzake gekomen in een situatie die heel gecompliceerd had kunnen worden. Martijn heeft de zakelijke lijn goed vastgehouden en de emotie ontweken."

Mevr uit Dronten

"Niks op aan te merken. Duidelijk. Erg aangenaam en behulpzaam bij een moeilijke tijd. Dank u wel."

F. uit Ettenleur

"Snelle afhandeling en een goede adviseur die heel betrokken en deskundig is."