Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!

Kosten echtscheiding - U kunt goedkoop scheiden

Kosten van een echtscheiding zijn bij ons laagWij begrijpen dat het voor u van belang is een duidelijk inzicht in de kosten voor uw echtscheiding te krijgen, daarom willen wij zo helder mogelijk zijn over uw echtscheidingskosten. Elke scheiding is echter anders en als gevolg hiervan zullen ook de kosten verschillen.

Bij Mediation Scheidingen kunt u goedkoop scheiden doordat u geen kosten betaalt voor een advocaat en de echtscheiding op maat wordt behandeld. Na een eerste telefonisch gesprek kunnen wij u direct een kostenindicatie op maat geven. Vul hiervoor vrijblijvend het contactformulier op de website in.

Heeft u recht op subsidie bij uw echtscheiding, dan zijn wij u verplicht dit te melden. De kosten voor uw echtscheiding worden zo nog lager.

U kunt scheiden tegen lage kosten:

1. Minimale tussenkomst advocaat

Onze deskundigen zijn geen echtscheidingsadvocaten, maar mediators. Advocaten zijn duur, mede door hun langdurige en prijzige opleiding. Voor uw echtscheiding heeft u zelf echter helemaal geen advocaat nodig.

Onze mediators hebben alle kennis in huis van zaken over echtscheidingen en de bestaande jurisprudentie Hierdoor kunnen wij efficiënt de juiste oplossingen voor uw echtscheiding vinden. Vervolgens stellen wij de juiste documenten op en laten deze door een advocaat controleren. Deze minimale inbreng van een advocaat zorgt voor de lage kosten bij echtscheidingen. U krijgt de kennis en expertise van onze echtscheidingsdeskundigen zonder de kosten van een advocaat.

2. Zakelijke benadering

In het optimale geval bent u het samen eens over alle punten die van belang zijn in een echtscheiding. Vaak zal het echter zo zijn dat u een aantal twistpunten heeft. Met 35000 scheidingen per jaar in Nederland is over praktisch alle mogelijke problemen die kunnen ontstaan bij een echtscheiding al een keer geprocedeerd. Onze deskundigen zijn van deze dossiers op de hoogte en kunnen uw probleem daardoor zakelijk benaderen.

Door de zakelijke benadering worden de emoties uit het proces gehaald en krijgt u direct uitsluitsel, waardoor de afwikkeling van de scheiding efficiënter en sneller wordt. Zo krijgt u een echtscheiding tegen lage kosten.

3. De verschillende echtscheidingsmogelijkheden

Voor onze verschillende soorten echtscheidingsmethoden hanteren wij een andere benadering die op uw situatie van toepassing is. Hierdoor is de mediation voor uw echtscheiding op maat en betaalt u niet voor zaken die niet voor u gelden.

  • Bij samen scheiden kunnen wij na het eerste telefoongesprek direct een goede indicatie geven van de kosten. Wij doen u een voorstel voor een totaalprijs, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.
  • Voor zelf scheiden hebben wij een speciale regeling zodat u tegen zeer lage kosten kunt scheiden.
  • Bij alleen scheiden is uw persoonlijke adviseur het aanspreekpunt. Hij onderhandelt, maakt de contracten en processtukken en adviseert u.

Dit alles doen onze echtscheidingsspecialiasten tegen ons lage tarief in plaats van de hogere kosten van een echtscheidingsadvocaat.

4. Onze locaties

Onze kantoren bevinden zich centraal, maar zeer goed bereikbaar door praktisch heel Nederland. Indien gewenst kunnen de afspraken ook bij u thuis plaatsvinden, wat u het beste uitkomt. Zo maakt u geen onnodige kosten bij de echtscheiding en kunt u de gesprekken plannen om uw dagelijkse werkzaamheden heen.

Lage kosten

Wij houden de kosten voor uw echtscheiding laag door minimale tussenkomst van een advocaat

Door heel Nederland

Onze kantoren zijn goed bereikbaar op centrale locaties door heel Nederland

Ook bij u thuis

Indien gewenst komen onze mediators ook bij u thuis langs, wanneer u dit beter uit komt

Ervaren mediators

Onze fulltime mediators hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van alle jurisprudentie