De mediators van mediation-scheidingen

Onze mediators zijn allen jurist, nader gespecialiseerd en gecertificeerd MfN-registermediator. Onze scheidingsmediators verzorgen jaarlijks ten minste honderd mediations en hebben daardoor veel ervaring. Een conflict kan goed opgelost worden als de partijen inzicht hebben in hun rechten en plichten en tevens in het effect van hun (emotionele) handelen. Dat is onze visie. Het is onze missie om partijen in een conflict deskundig en vanuit een juridische specialisatie te informeren over hun rechten en plichten en inzicht te geven in het effect van het eigen gedrag op het conflict. Ons doel is daarbij om het geschil op te lossen vanuit inzicht en begrip, middels een voor alle partijen aanvaardbare overeenkomst.

De registermediators van mediation-scheidingen

Mr. Gaby Beerepoot - MfN-registermediator 

Gaby heeft een master in het Notarieel Recht. Sinds 2012 werkt zij als adviseur en mediator bij Raad & Daad. Gaby is integer, analytisch en heeft oog voor detail. Zij weet complexe onderwerpen op een persoonlijke en eenvoudige manier te verwoorden.

Remi Brus - MfN-registermediator

Remi Brus is medeoprichter en eigenaar van Raad & Daad. Remi is gespecialiseerd in het echtscheidings- en alimentatierecht. Remi is persoonlijk, punctueel en pragmatisch. Hij weet met zijn inlevingsvermogen in korte tijd de angel uit een conflict te halen.

Martijn Sprenger - MfN-registermediator

Martijn is ondernemend, deskundig en analytisch. Door zijn focus op de inhoud en oog voor de mens, brengt hij oplossingen in complexe zaken.

Mr Rahima Zeeuwen - MfN-registermediator

Rahima is geboren in Afghanistan maar wie haar spreekt, hoort direct dat zij in Brabant woont. Rahima is gedreven, behulpzaam en resultaatgericht. Zij weet haar cliënten door haar authenticiteit snel op hun gemak te stellen.

Mr. Shabnam Nadari

Shabnam heeft een master titel in Internationaal Europees Recht en in Nederlands Privaatrecht, met als specialisatie familierecht. Shabnam is energiek en bevlogen. Ze is niet alleen een bekwaam juriste maar heeft ook een groot empathisch vermogen.

Wij werken vanuit diverse kantoren, die strategisch over het land zijn verspreid.