Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!

Uw persoonlijke mediator bij echtscheidingen

Uw mediator bij echtscheidingen helpt u graagDe adviseur die u zal helpen bij uw echtscheiding is geen advocaat, onze scheidingsadviseurs zijn gediplomeerd mediator bij echtscheidingen. Voor het grootste gedeelte van het proces verloopt uw echtscheiding zonder advocaat.

Wij zijn een kleinschalige organisatie van scheidingsadviseurs die de focus houdt op kosten. Door onze contacten met advocaten en onze ervaring en kennis van de jurisprudentie over echtscheidingen kunnen wij u effectief en deskundig van dienst zijn tegen lage kosten.

 


"Snel, goed advies vooral op financieel gebied, goede prijs- kwaliteit verhouding, denkt met je mee."

 

 

Al onze specialisten op de kantoren van Mediation Scheidingen zijn gecertificeerde adviseurs met ervaring en kennis over echtscheidingen.

Uw adviseur kan hierdoor de situatie zakelijk benaderen en snel uitsluitsel geven bij twistpunten. Dit doet uw adviseur door de emoties uit de gesprekken te halen op basis van zijn kennis. Wij zijn een organisatie die de focus houdt op kosten. Door onze persoonlijke benadering, ervaring en specialistische kennis kunnen wij de kosten voor uw echtscheiding laag houden.

Mediation Scheidingen hecht veel waarde aan de kwaliteit van de mediation en wij zijn constant bezig met opleiding en specialisatie om deze kwaliteit te waarborgen. Onze adviseurs hebben vergaande kennis van uiteenlopende zaken die voor u van belang kunnen zijn, zoals ouderschapsregelingen en alimentatie, maar ook bijvoorbeeld van financiën en belastingen, zaken waar een echtscheidingsadvocaat niet altijd volledig van op de hoogte is.

MFN registermediator mogelijk op alle kantorenMFN registermediators

Indien gewenst, kan op elk van onze kantoren een MFN registermediator aanwezig zijn. Geeft u dit aub aan bij uw eerste telefonisch gesprek. Een MFN registermediator staat ingeschreven bij het MFN (het voormalige NMI - Nederlands Mediation Instituut).

Een MFN registratie is een algemene certificering voor mediators, die niet specifiek is voor echtscheidingen.  Wij hechten veel waarde aan het opleiden en specialiseren van echtscheidingsadviseurs die alle noodzakelijke kennis bezitten om te bemiddelen bij echtscheidingen. Al onze adviseurs zijn gecertificeerd mediators en specialisten in echtscheidingen.

Al onze scheidingsadviseurs werken fulltime voor onze organisatie. Wij investeren in opleiding en specialisatie waarmee de kwaliteit gewaarborgd blijft. Gemiddeld kan een mediator bij echtscheidingen meer dan honderd zaken per jaar begeleiden, zonder dat de persoonlijke benadering verloren gaat. Onze adviseurs hebben vergaande kennis van uiteenlopende zaken die voor u van belang kunnen zijn, zoals ouderschapsregelingen en alimentatie, maar ook bijvoorbeeld van financiën en belastingen, zaken waar een advocaat zelf niet altijd volledig van op de hoogte is.

De werkwijze van onze mediators

Elke echtscheiding is anders. Toch zijn praktisch alle problemen die bij een scheiding voor kunnen komen al een keer berecht. Uw scheidingsadviseur zoekt naar de beste en financieel optimale oplossing voor úw scheiding op basis van zijn ervaring en de bestaande jurisprudentie. De benodigde documenten worden vervolgens opgesteld, waarna de ontbinding van het huwelijk in samenwerking met een advocaat wordt geregeld. De echtscheidingsadvocaat is op dit punt noodzakelijk om de documenten te controleren voordat deze bij de rechtbank worden ingediend. Wij kunnen door de minimale inbreng van echtscheidingsadvocaten de kosten voor scheiding laag houden, terwijl u gebruik maakt van de kennis en ervaring van onze mediator voor echtscheidingen.

afbeeldingen door luigi diamanti op www.freedigitalphotos.net

Alleen scheiden

Ziet u geen mogelijkheid meer om er samen uit te komen? Kies dan voor alleen scheiden.

Lees meer

Samen scheiden

Als u goed door één deur kunt en u heeft de intentie om er samen uit te komen, dan kunt u samen scheiden.

Lees meer

Goedkoop scheiden

Zelf scheiden is goedkoop en snel scheiden voor als u alle afspraken zelf al heeft gemaakt.

Meer over goedkoop scheiden

Mediation

Mediation bij echtscheiding houdt in dat wij voor u bemiddelen tussen beide partijen

Lees meer