Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!

Samen scheiden

U communiceert goed met elkaar en heeft de intentie er samen uit te komen

Samen scheiden is mogelijk wanneer u nog goed met elkaar communiceert en de intentie heeft om er samen uit te komen

In de ideale situatie bent u het over alle zaken volledig eens. Dit is echter meestal niet realistisch. Het is zeer waarschijnlijk dat u over bepaalde zaken, zoals alimentatie of de verdeling van de boedel, vragen heeft of van mening verschilt. Uw adviseur of mediator van Mediation Scheidingen helpt u bij deze twistpunten.

Met 35.000 echtscheidingen per jaar zijn al uw vragen al een keer gesteld en over elk conflict is al geprocedeerd. Onze specialisten zijn op de hoogte van al deze zaken en kunnen daarom snel en duidelijk uitkomst bieden. Zij halen de emotie uit de scheidingsprocedure door uw situatie zakelijk te bekijken, op basis van de bestaande jurisprudentie en jarenlange ervaring.

Voorwaarden samen scheiden

  • U bent bereid om met elkaar aan een tafel te zitten
  • U heeft beiden de intentie om er samen uit te komen

Wat kunnen wij u bieden

Kosten samen scheiden

Na een eerste telefonisch gesprek, die u vrijblijvend op deze site direct kunt aanvragen, kunnen wij bij samen scheiden vaak direct al een volledige kostenindicatie geven.

Na het eerste persoonlijke gesprek, op ons kantoor of bij u thuis, geven wij u een totaalprijs voor samen scheiden. Dit is inclusief de kosten van de rechtbank, de minimale tussenkomst van onze advocaat en de BTW. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul het contactformulier op de website in voor een kostenindicatie, of bel ons in een van onze kantoren door heel Nederland.

afbeeldingen door David Castillo Dominici op www.freedigitalphotos.net

Mevr uit Dronten

"Niks op aan te merken. Duidelijk. Erg aangenaam en behulpzaam bij een moeilijke tijd. Dank u wel."

A. uit Molenaarsgraaf

"Wij zijn zeer te spreken over de de begeleiding, betrokkenheid, advisering, en afhandeling, van onze scheiding."

M.A. uit De Meern

"Ondanks dat scheiding (overigens buiten jullie schuld) heel lang duurde, kon ik altijd met mijn vragen terecht. Ik heb altijd antwoord gekregen, prima!"

L. uit Hoorn

"Wanneer je in een scheiding zit komt er veel op je af. Het is dan superfijn als er iemand is die precies weet welke wegen je moet bewandelen, alle regelzaken voor je op de rit zet, met je mee denkt en zijn uiterste best doet het voor beide partijen zo goed mogelijk te regelen."