• Soepel en snel scheiden
  • Geen advocaat, dus goedkoper
  • Meer dan 12 jaar ervaring

Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!

Scheiden zonder advocaat? Het kan!

U kunt bij ons scheiden zonder advocaat! Zo houdt u de kosten laag en verloopt uw echtscheiding soepel en snel. Onze mediators begeleiden u van A tot Z bij uw echtscheiding. U hoeft hiervoor geen advocaat in de arm te nemen. 

Wanneer u gaat scheiden is er - in de huidige scheidingsprocedure - altijd een echtscheidingsadvocaat nodig. Dit gaat in de nabije toekomst veranderen met de nieuwe flitsscheiding, maar helaas is het nog niet zo ver. 

Om uw scheiding zo goedkoop mogelijk te houden is het belangrijk om de (dure) echtscheidingsadvocaat pas op het allerlaatste moment in te schakelen. Wij doen dit voor u, bij ons eigen advocatenkantoor. U heeft door deze slimme procedure zelf geen advocaat nodig.

Vraag meteen een gratis offerte aan

Onze mediator helpt bij alle documenten, een advocaat is niet nodig


Wanneer is een echtscheidingsadvocaat noodzakelijk?

Een advocaat is alléén noodzakelijk in de allerlaatste fase van uw scheiding, namelijk zodra het verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank wordt ingediend. Alleen een advocaat mag deze handeling uitvoeren. 

Onze MFN mediators zorgen ervoor dat u alle noodzakelijke papieren, zoals het echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan en de alimentatie berekening al in orde heeft voordat onze echtscheidingsadvocaat wordt ingeschakeld.

Uw mediator helpt

Goede afspraken over de scheiding zijn belangrijk voor uw toekomst en voor de toekomst van uw eventuele kinderen. Daarom moeten alle afspraken volledig en juridisch correct vastgelegd worden. 

Als u het niet met elkaar eens wordt tijdens uw scheiding, kunnen de emoties hoog oplopen met als gevolg dat de echtscheiding onnodig veel van uw energie en tijd vraagt.

Onze mediators zijn zeer ervaren specialisten. Zij helpen u om alle afspraken correct op papier te zetten. Zij halen met hun kennis en ervaring de emoties uit het proces.

Zodra alle afspraken zijn gemaakt en opgeschreven, zal uw mediator het echtscheidingsconvenant laten goedkeuren door de echtscheidingsadvocaat. De advocaat zal vervolgens uw scheiding bij de rechtbank aanvragen. U komt zelf niet in aanraking met een advocaat en dat scheelt in de kosten.

Vul ons contactformulier in voor een gratis offerte op maat, of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren met een vestiging bij u in de buurt.

Contact

Goedkoop scheiden

De goedkoopste manier om te scheiden is Zelf Scheiden. Hierin heeft u zelf alle afspraken al gemaakt.


Info Goedkoop Scheiden

Mediation Scheiden

Mediation Scheiden betekent dat u samen wilt scheiden. Beiden heeft u de intentie om er samen uit te komen.


Info Mediation Scheiden

Alleen Scheiden

Als u er samen niet uit komt, is er de mogelijkheid tot Alleen Scheiden. U krijgt beiden een persoonlijk adviseur.


Info Alleen Scheiden